Testen voor scholen

Sneltesten voor scholen op locatie

Heeft u een sneltest op uw school nodig?
Neem telefonisch contant met ons op

  • Telefoon : +316 87 40 20 20
  • Test goedgekeurd door RIVM
  • Binnen 1 uur op uw locatie
  • Voldoet aan alle criteria van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
  • Resultaat na 30-60 minuten

Waarom een sneltest?

Het sneltesten op het voorgezet onderwijs is bedoelt om besmettingen vroegtijdig op te sporen. Zodra het bekend is dat een iemand besmet is met het corona virus, wordt iedereen (zowel leerlingen als onderwijspersoneel) die minimaal een lesuur in dezelfde ruimte verbleef als de bestemette persoon getest. Zo kunnen besmettingen vroegtijdig worden opgespoord.

Veiligheid sneltest

De sneltest wordt afgenomen door hiervoor opgeleide mensen van Covid-19 kliniek. Zij worden aangestuurd door een erkende arts met BIG-registratie. Covid-19 kliniek staat onder toezicht van de Inspectie Gezondheidzorg en Jeugd. Er zijn geen negatieve bijwerkingen. De test kan alleen even een beetje vervelend aanvoelen.

Voorbereidingen voor de test

1. Vul excel template inVoor het testen hebben wij enkele gegevens (roepnaam, achternaam en geboortedatum, tijd en dag) nodig van iedereen die getest zal worden. De volgende gegevens kunt u invullen in onderstaande excel template en vervolgens naar ons mailen naar [email protected] Download Excel2. Klaslokaal of locatie voorbereidenU hoort een klaslokaal / locatie volgens de regels van RIVM ter beschikking te stellen . In deze ruimte wordt zowel het afnemen van de test uitgevoerd, als de analyse van de resultaten gedaan. Zorg voor:-2-3 tafels voor beiden tafels 2 stoelen
-Internet connectie (Wifi) en Stroom (stopcontact). 1

Neem telefonisch contact op

Neem met ons telefonisch contact op op het nummer: +316 87 40 20 20 2

Tref voorbereidingen

1. Vul de Excel template in en stuur dit naar [email protected] 2. Bereid testlocatie voor 3

Wij arriveren binnen 1 uur op locatie

Afhankelijk van uw locatie zullen wij zo snel mogelijk ter plekke zijn 4

Afname test

De test wordt afgenomen door hiervoor opgeleid personeel 5

Resultaat

Resultaten zijn na 30 60 minuten bekend

Negatieve testuitslag

Bij een negatieve testuitslag heeft de sneltest geen infectie gevonden. De persoon blijft dan gewoon op school. Belangrijk daarbij is dat iedereen zich aan alle coronaregels moet houden, zoals afstand houden en het gebruik van een mondkapje. Dit geldt ook bij een negatieve testuitslag.Positieve testuitslagBij een positieve testuitslag heeft de sneltest wel infectie gevonden. Personen met een positieve testuitslag gaan direct naar huis en in quarantaine.Wilt u meer informatie?Download onze sneltesten in het onderwijs brochure. Download pdfHeeft u een sneltest op uw school nodig?

Neem telefonisch contant met ons op

Telefoon : +316 87 40 20 20
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner