Testen in hotels

Testen voor reizigers in Hotels

Willen uw gasten getest worden in uw hotel?   Neem telefonisch contact met ons op.

Telefoon : +316 87 40 20 20

Veilig, Comfortabel en met Zekerheid testen voor uw hotelgasten

 

Onze testen zijn goedgekeurd door het RIVM

Vaste tijden voor afname test en uitgaven resultaat inclusief reiscertificaat of coronatoegangsbewijs

 

Hoe werkt testen in een Hotel?

Voor de terugreis van uw hotelgasten:

Voor het reizen naar het buitenland heeft uw gast een Internationaal Reiscertificaat  nodig met een negatief test resultaat van een PCR-test of Antigeen Sneltest.

Wij komen op vaste tijden langs bij uw hotel en alleen uw gasten kunnen dan een PCR Test of Antigeen sneltest laten afnemen. Deze service is alleen voor uw hotelgasten en personeel, zodat kans op besmetting van buitenaf wordt geminimaliseerd.

Voor als uw gast een toegangsbewijs nodig heeft:

Zoals bekend moet iedereen voor in de horeca en in de kunst- en cultuur sector binnenkort, zich aanmelden op de CoronaCheck App, waardoor ze verplicht een negatieve covid testbewijs met een gevalideerde Qr-Code kunnen aantonen, voordat zij de horeca of een evenement kunnen betreden. Dit geldt voor zowel buitenlandse toeristen alsook voor niet gevaccineerde personen vanaf 13 jaar. Hiervoor kunnen wij een test afnemen waardoor uw gast binnen 2 uur het resultaat heeft.

Comfortabel voor uw hotelgasten

Uw gasten kunnen zich comfortabel en op bekend terrein, in uw hotel,  zich laten testen voordat zij gaan wandelen of vertrekken voor hun reis terug naar huis.

Doordat u de Corona Test Service in uw hotel kunt aanbieden, wordt het aangenamer voor reizigers om in uw hotel te verblijven. De Hotel Corona Test Service wordt binnenkort als extra service benoemd op de websites van verschillende Hotel reservering websites, zoals Hotels.com, Expedia.com en Booking.com.

Welke testen nemen wij af voor uw hotelgasten?

PCR-test:
PCR of Groepstest: Voor 13:00 getest uitslag zelfde dag voor 23:59. Na 13:00 getest uitslag volgende dag voor 14:00 in de middag. Inclusief een Engelstalig reiscertificaat.

Corona Antigeen Sneltest
Uitslag na 15 minuten inclusief een Engelstalig reiscertificaat.

Speeksel PCR-test:
Speeksel PCR test Voor 13:00 getest uitslag zelfde dag voor 23:59. Na 13:00 getest uitslag volgende dag voor 14:00 in de middag. Inclusief een Engelstalig reiscertificaat.

Antigeen Sneltest voor coronatoegangsbewijs:
Uitslag inclusief Coronatoegangsbewijs op de CoronaCheck app binnen 2uur

De uitslagen en het certificaat worden per beveiligde e-mail naar uw gast toegestuurd.

Voordelen voor uw hotelgasten

  • Zij hoeven niet op pad om een erkend en betrouwbare Covid Test Locatie te vinden.
  • Zij hoeven niet zenuwachtig te zijn of zij hun uitslag op tijd zullen ontvangen, alles is immers door ons vooraf al in gepland.
  • Zij hoeven niet zenuwachtig te zijn of hun Covid Test Uitslag inclusief Reiscertificaat geldig en Internationaal geaccepteerd wordt.
  • Zij hebben 1 aanspreekpunt voor vragen en kunnen ons direct bellen en wij staan hen direct te woord in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

1
Neem telefonisch contact op

Neem met ons telefonisch contact op op het nummer: +316 87 40 20 20

2
Plan uw afspraak

Plan een afspraak via ons platform, op de voor u aangegeven tijd. Bereid testlocatie voor de gebruiksduur zal 30 minuten zijn

3
Wij ontvangen uw afspraak en gaan op weg naar uw locatie

Wij zullen op locatie 15 minuten voorbereiding nodig hebben

4
Afname test

De test wordt afgenomen door hiervoor opgeleid personeel

5
Resultaat

Zodra de resultaten bekend zijn worden deze per beveiligde e-mail verstuurd met reiscertificaat of coronatoegangsbewijs

Negatieve testuitslag

Bij een negatieve testuitslag heeft de sneltest geen infectie gevonden. De persoon krijgt dan een reiscertificaat of coronatoegangsbewijs per beveiligde e-mail. Belangrijk daarbij is dat iedereen zich aan alle coronaregels moet houden, zoals houden van afstand en het gebruiken van een mondkapje. Dit geldt ook bij een negatieve testuitslag.

Positieve testuitslag

Bij een positieve testuitslag heeft de coronatest wel een  infectie gevonden. Personen met een positieve testuitslag moeten direct in quarantaine.

Heeft u testen voor uw hotelgasten nodig?
Neem telefonisch contant met ons op.

Telefoon : +316 87 40 20 20

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner