Over ons

Corona sneltest

Corona sneltest voor bedrijven en particulieren.

Covid-19 kliniek biedt COVID-19 antigeen sneltesten voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om al na minimaal 15 minuten er achter te komen wat de uitslag is. Hierdoor kunnen wij sneller te werk gaan bij negatieve uitslagen.

Na 15 minuten uitslag

Sneltest op centrale locatie

Sneltesten Goedgekeurd door RIVM

Goede en eerlijke prijs

Afspraak inplannen

 

Wat is een sneltest?

Een sneltest helpt ons om in een korte tijdsperiode een indicatie te krijgen of iemand het COVID-19 virus bij zich draagt. Na minimaal 15 minuten kan je een uitslag verwachten.

Hoe werkt de Corona snel test?

De test meet of bepaalde viruseiwitten aanwezig zijn in het afgenomen monstermateriaal. Hiervoor gebruiken we de neus swab, ook wel eens “nasofaryngeale swab” genoemd. Onze zorg professionals zorgen ervoor dat de monstername goed verloopt en dat het aflezen van de resultaten op de juiste manier gebeurt.

Hoe werkt de Antilichamen snel test?

De Antilichamen snel test meet de hoeveelheden aan antistoffen die er zijn gemaakt tegen COVID-19 in je bloed. Het geeft een indicatie in welke stadium je verkeerd. De test wordt simpelweg gedaan met een vingerprik. Onze zorg professionals zorgen ervoor dat de monstername goed verloopt en dat het aflezen van resultaten op de juiste manier gebeurt.

Uit de positieve uitslag van de antigenen snel test kunnen er 3 uitslagen komen:

De uitslag

We kunnen direct beginnen met testen wanneer er monstermateriaal is afgenomen. Het duurt minimaal 15 minuten tot er een uitslag beschikbaar is.

Hoe wordt de test gebruikt?

Iedereen kan bij ons een sneltest doen, het zekere voor het onzekere.

Afspraak maken

Klik op “afspraak maken” en vul je gegevens in. Je krijgt van ons een bevestigingsmail met instructies over je bezoek aan ons.

Afname en uitslag

Neem de test af op het afgesproken tijdstip op onze testlocatie. De test zal klaar zijn na enkele minuten en u kunt uw uitslag na minimaal 15 minuten thuis verwachten.

+31 70 311 4909

Bel voor meer info slider-img.png
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner