Antigeen Sneltest of PCR Test voor Reizen naar Portugal| Goedkoopste in Den Haag

Antigeen Sneltest of PCR test voor Portugal - Afname in Den Haag

Welke test heb ik nodig voor het reizen naar Portugal?


Antigeen Sneltest + Reiscertificaat

of
PCR-test met Internationale reiscertificaat
Antigeen sneltest met reiscertificaat 49,-
Spoed PCR test met reiscertificaat 119,-
PCR test met reiscertificaat 89,-
Uitslag + Reiscertificaat
Antigeen sneltest: na 15 minuten
PCR-Test:
  • Spoed PCR-test: Uitslag zelfde dag
  • PCR-test: Uitslag volgende dag
Internationale Reiscertificaat (Non-Covid 19 verklaring) in het Engels, die niet ouder is dan 72 uur voor een PCR test en niet ouder dan 48 uur voor een Antigeen Sneltest om binnen te komen
Kinderen vanaf ? jaar moeten getest worden.

Welke test heb ik nodig voor het reizen naar Portugal?

Een Antigeen sneltest of een PCR Test worden beide geaccepteerd om Portugal binnen te kunnen komen. Wanneer uw resultaat voor deze test negatief is, krijgt u een Internationale Reiscertificaat.
Het certificaat van de Antigeen Sneltest mag niet ouder zijn dan 48 uur om het land binnen te komen. Het certificaat van de PCR Test mag niet ouder zijn dan 72 uur om het land binnen te komen.

Afspraak maken

Hoe maak ik een afspraak?

Klik op “afspraak maken” en vul uw gegevens in. U krijgt van ons een bevestigingsmail met instructies over uw bezoek aan het Covid-19 Kliniek in Den Haag – Voorburg.

LET OP: Neem uw paspoort of identiteitskaart (legitimatie waarmee u gaat reizen) en email bevestiging met QR-Code mee naar de afspraak!

Afspraak maken

Betalingswijze

Bij een online reservering kunt u betalen via iDeal, Creditdcard, Paypal, Bancontact, Giropay, EPS of Przelewey.

Bij een telefonische reservering kunt u betalen via PIN, Creditcard (Visa, Vpay, American Express, Maestro, Mastercard, Google Pay, Apple pay ) of  Contant (gepast) deze reservering kunt u maken door te bellen naar +31 70 311 4909.

De Uitslag

Antigeen Test voor Portugal
Bij de Covid-19 Kliniek in Den Haag begint het analyseren van de Sneltest, direct nadat de swabs zijn afgenomen. Het duurt 15 minuten voordat het uitslag bekend is. Uw Internationaal Reis Certificaat ontvangt u samen met het resultaat.

PCR Test voor Portugal
De afgenomen swabs bij de Covid-19 Kliniek in Den Haag worden voor onderzoek opgestuurd naar een RIVM gecertificeerd ISO laboratorium. Deze heeft onlangs haar test capaciteit vergroot waardoor we door middel van de Spoed PCR test uw resultaat al dezelfde dag bekend is. Uw Internationaal Reis Certificaat ontvangt u samen met het resultaat.

 Het Internationaal Reis Certificaat (Engelstalig) is RIVM goedgekeurd en Internationaal geaccepteerd.

Hoe werkt de test?

1
Swab keel

Er wordt een swab genomen van de keel met een speciale wattenstaafje

2
Swab neus

Er wordt een swab genomen van de neus met een andere speciale wattenstaafje

3
Monster materiaal

De swabs worden samen in een sample buisje geplaatst met een speciale vloeistof

4
Analyse

Polymerase Chain Reaction techniek (Rt-PCR) analyse op SARS-CoV-2 virus in het lab

5
Resultaat & reiscertificaat

Naar aanleiding van uw test tijd krijgt u dezelfde of de volgende dag uitslag (en Internationaal Reis Certificaat)

PCR staat voor polymerase chain reaction. Het is een techniek die gebruikt wordt om uit een kleine hoeveelheid specifieke DNA één of meer gedeeltes DNA exact te kopiëren totdat de hoeveelheid groot is voor een nauwkeurige DNA analyse. Indien een persoon besmet is met de Covid-19 Virus, dan wordt dit virus ook sterk vermenigvuldigd, waardoor men met een hoge betrouwbaarheid kan vaststellen of deze persoon besmet is. De PCR-test heeft een hoge testgevoeligheid, hierdoor wordt de aanwezigheid van het Covid-19 virus ook vastgesteld bij een persoon die nog weinig virus deeltjes bij zich draagt, daarom is het nu de meest gebruikte en betrouwbare test. Onze zorg professionals zorgen ervoor dat de monstername nauwkeurig veilig en comfortabel verloopt. Alle testen worden uitgevoerd door een team van gecertificeerde verpleegkundigen en deskundigen van de Covid-19 Kliniek. Uw neus is een zeer gevoelig lichaamsdeel die makkelijk beschadigd kan raken als de monster afname niet nauwkeurig en veilig wordt afgenomen.

FAQ

Het Reiscertificaat is internationaal goedgekeurd en in het Engels.

U krijgt deze per beveiligde e-mail toegestuurd.

U kunt het Reis Certificaat uitprinten voordat u op reis gaat.

Wij informeren u graag welke test u nodig heeft voor uw reis bestemming. De regels veranderen regelmatig per land en per moment. Check dit altijd goed na voordat u vertrekt. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op zodat wij u misschien verder kunnen helpen bel naar +31 70 311 4909.

U bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen van de juiste Corona test voor uw specifieke reis.

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner